Мезотерапия – 10% намаление

30.06.2015 Актуално

Естетичната мезотерапия  е въведена във Франция, след което е разпространена в други страни на Европа и  в Америка. Тя представлява инжектиране в дермата на различни продукти – витамини, олигоелементи, минерали и вещества, влизащи в състава на кожата.

В резултат на ежедневната експозиция на атмосферните условия и под влияние на генетични фактори, кожата губи своята еластичност, хидратация и тонус. За да се поддържат в добро състояние, нейните компоненти имат нужда да бъдат стимулирани и възстановявани. Това се постига чрез приложение на мезотерапията.

Мезотерапията представлява ревитализираща манипулация. Тя ефективно подобрява хидратацията, тонуса и устойчивостта на кожата. Чрез нея се възстановява кожата в дълбочина, осигурява се защита от вредното влияние на свободните радикали и се предотвратява появата на бръчки.

Мезотерапията е изключително ефективна и в борбата срещу целулита, задържането на течности и локализирани мастни натрупвания.

Чрез използване на определени продукти, с метода на мезотерапията се постигат добри резултати при разреждане и опадане на косата.

В „Дермаестетик” се прилага успешно метода на мезотерапия, като след консултация с дерматолог, се използват различни продукти. В зависимост от необходимостта, се прилага мезотерапия на лице, шия, деколте, скалп и тяло.

През месец септември Ви предлагаме извършването на мезотерапия, при 10 % намаление на цените.

За повече информация се свържете с нас на:

Мобилен: 0885207471 – д-р Камелия Кирчева

E-mail: kkircheva@abv.bg