Актуално

01.05.2010 Актуално

Знаехте ли ……..
……че почти всеки, на когото ушите са пробивани с безболезнената, безшумна и хигиенична Система 75 тм си спомня с радост този ден?  „Тя” или ” Той” с удоволсвие се връща отново на това място, където е обслужен професионално.

Система 75 тм на STUDEX  е универсална система за пробиване на уши.

В кабинета „Дермаестетикс” започваме поставянето на стерилните обици за уши и нос чрез системата 75тм на STUDEX.

Обиците могат да бъдат избрани от Вас. Пробиването на ушите е абсолютно стерилно, безшумно и безболезнено.

Възползвайте се от промоционалните цени за пробиване на нос и уши, които важат до 31.05.2010 год.

Избрахме да работим със  „STUDEX” като най-голям производител в света на системи за пробиване на уши и стерилни обици. Тази марка е осъзнала необходимостта от различни продукти, за да се приспособи към различните пазари. Фирмата е основана през 1978 година, с  централен офис в Лос Анжелис и притежава повече от 24 представителства по целия свят. Иновация и качество – това са оснавните силни страни в политиката й.

Система 75 тм на STUDEX отговаря оптимално на изискванията за хигиена и стерилност. Тя отговаря и на всички законови разпоредби и изисквания, валидни в цяла Европа.

Кои са нейните предимства?

  • Ухото се пробива безболезнено, безшумно и бързо;
  • Обиците са опаковани в стерилен блистер, който директно се зарежда, без да се докосва при извършване на манипулацията – апсолютна, гарантирана стерилнаост
  • Модният дизайн на обиците ги прави предпочитани за носене и след оздравителния период.
  • Обеците са изработени от хирургическа стомана, която отговаря на изискванията на европейските разпоредбипо отношение съдържанието на никел.